تبلیغات
دانلود رایگان نرم افزار ، كتاب ، آموزش و مطلب - خصوصیات اصلی گیاهان - موز

آدرس آی پی:
سیستم عامل:
نسخه: بیت
اندازه تصویر:

دانلود رایگان نرم افزار ، كتاب ، آموزش و مطلب - خصوصیات اصلی گیاهان - موز



صفحه خانگی اضافه به علاقمندی ها نسخه ی موبایل
تبلیغات

تبلیغات

 Assassins Creed Brotherhood خرید پستی

آمار

کل مطالب ارسالی:
کل نویسندگان:
بازدید امروز:
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل:
بازدید کل :
آخرین بازید :
آخرین بروزرسانی:

خوش آمدید
موضوع: مطالب علمی | نویسنده: Dragon Armpc

Banana

نام علمی    Musa sapientum

کلیات گیاه شناسی

 

موز گیاهی است علفی که مانند درختچه است . برگهای آن بسیار بزرگ و پهن و گاهی تا 2 متر می رسد . گلهیا آن مجتمع و بصورت سنبله است میوه آن ابتدا سبز و بعد از رسیدن برنگ زرد در می آید .(ادامه مطلب)

 


Banana

نام علمی    Musa sapientum

کلیات گیاه شناسی

 

موز گیاهی است علفی که مانند درختچه است . برگهای آن بسیار بزرگ و پهن و گاهی تا 2 متر می رسد . گلهیا آن مجتمع و بصورت سنبله است میوه آن ابتدا سبز و بعد از رسیدن برنگ زرد در می آید .

 

موز از چهار هزار سال قبل در هندوستان کشت می شده است . در سال 1482 پرتغالیها موز را در سواحل گینه پیدا کردند و به جزائر قناری بردند و سپس بوسیله میسیونر مذهبی اسپانیولی به نواحی حاره آمریکا برده شد و اکنون موز در تمام مناطق گرمسیر دنیا کشت می شود .

 

موز را هنگامیکه هنوز سبز است از درخت می چینند و به مناطق مختلف می فرستند و در آنجا بوسیله گرما دادن آنرا می رسانند .

 

موز انواع مختلف درد یک نوع آن بسیار درشت و نوعی از آن هم خیلی ریز است که مزه شیرینی درد .

 

در کشورهای استوایی معمولا موز را می پزند و همراه با برنج و لوبیا می خورند در کشورهای آمریکای لاتین موز را ورقه ورقه کرده و در آفتاب خشک می کنند

 

هنگامیکه موز انتخاب می کنید باید پوست آن زرد و سفت و روی آن لکه های سیاه وجود داشته باشد و این نشانه موز رسیده است . موز نارس بدلیل داشتن نشاسته زیاد هضمش سنگین است .

 

ترکیبات شیمیایی:

 

قندی که در موز وجود دارد بسرعت قابل جذب است

 

در صد گرم موز مواد زیر موجود است

 

انرژی                        100 کالری

 

آب                           70 گرم

 

پروتئین                    0/8 گرم

 

چربی                      0/2 گرم

 

قند                         6/5 گرم

 

کلسیم                   8 میلی گرم

 

فسفر                     25 میلی گرم

 

آهن                       0/7 میلی گرم

 

سدیم                     1 میلی گرم

 

پتاسیم                   370 میلی گرم

 

ویتامین آ                190 واحد

 

ویتامین ب1             0/05 میلی گرم

 

ویتامین ب 2            0/06 میلی گرم

 

ویتامین ب 3           0/07 میلی گرم

 

ویتامین ث              10 میلی گرم

 

در موز چند ماده شیمیایی بسیار مهم مانند سروتونین ، نوروپی تفرین ، دوپامین و کاته چولامین وجود دارد . 

 

خواص داروئی:

 

موز از نظر طب قدیم ایران معتدل و تر است و خون را غلیظ می کند . موز انرژی زیادی درد و چون نرم هست غذای خوبی برای کودکان و اشخاص  مسن می باشد

 

1)بدلیل داشتن پتاسیم زیاد ضد سرطان بوده و غذای خوبی برای ماهیچه ها می باشد

 

2)موز ملین بوده و همچنین درمان اسهال و اسهال خونی است

 

3)موز خونساز است بنابراین اشخاص لاغر و کم خون حتما باید موز بخورند

 

4)موز تقویت کننده معده و نیروی جنسی است

 

5)موز درمان زخم معده و روده می باشد

 

6)گرد موز همچنین داروی خوبی برای  پائین آوردن کلسترول است

 

7)شیره گلهای موز درمان کننده اسهال خونی است

 

8)جوشانده موز اثر قطع خونریزی درد

 

9)ضماد برگ درخت موز برای درمان و سوختگی مفید است

 

10)ریشه موز دفع کننده کرم معده است

 

11)موز نفاخ است و زیادخوردن آن خصوصا در سرد مزاجان تولید گاز معده می کند برای رفع این عارضه باید پس از موز کمی نمک خورد

 

12)موز تاثیر خوبی در تامین رشد و تعادل سیستم اعصاب  درد.

 

13)برای درمان ضعف بدن موز را با عسل بخورید

 

14)موز مدر است

 

15)موز بعلت درا بودن قند زیاد برای مبتلایان به مرض قند مضر است و نباید در خوردن آن افراط کنند.

 

 

مضرات :

 

مضرات خاصی گفته نشده است .

منبع:سالنامه سلامت

اطلاعات دارویی - داروهای گیاهی - موز

برچسب ها: خصوصیات اقلیمی گیاهان ،